Digiti5 is een praktijk waar men terecht kan voor huidverzorging, huidverbetering, gespecialiseerde voetzorg en ontharing met suiker of laser. Wij zijn gelegen in de Sint-Leonardus 5 te Tollembeek en is toegankelijk voor iedereen.

Deze praktijk staat voor een kwalitatieve, vakbekwame en hygiënische verzorgingen in een ontspannen sfeer. Digiti5 is professioneel uitgerust, mooi en klaar voor uw verzorgmoment.

Voor het maken van een afspraak kan u Digiti5 telefonisch bereiken van maandag tot vrijdag tussen 8u30 en 18u. Dit verloopt het eenvoudigst via telefoon. Op deze manier kunnen we meteen inpikken en anticiperen op momenten die voor ons beiden passen. Wanneer je een boodschap achterlaat via onze voicemail, gelieve dan steeds jouw naam en telefoon te vermelden.

Kan u door door omstandigheden uw afspraak niet nakomen, gelieve dan tijdig (48u vooraf) uw afspraak te laten verplaatsen. Zo vermijdt u dat uw niet-geannuleerde afspraak aangerekend wordt. U kan dit ook vermijden door een ander persoon in uw plaats te laten komen.

Heeft u een vraag? Neem dan contact op via onderstaand formulier.